9 Aralık 2014 Salı

Christmas Gift Tags & Gift Wraps - Freebie!



I have always been obsessed about giving gifts that looking good on the outside. Since we all started to chose lots of presents for the people we love, I thought it would be nice if they look a bit fancier than they normally would and designed some gift tags and gift wraps that you may print as many as you wish. Download links are at the end of the post.

I used Caviar Dreams font by Lauren Thompson. She is creating very beautiful typographic art. Here is her web site if you're interested. And also i used this pretty christmas brushes by roula33. Check out her deviantart profile. And last but not least, vectors that i used are from here. Many thanks for the people who are lovely enough to share their works to public.

*Paper Christmas Trees that i used on my pictures was increadibly easy to make. Tutorial is here.


                           

Hediye verirken her zaman en önem verdiğim şey garip bir şekilde dışarıdan nasıl göründüğü oldu. Güzel görünen bir paket almak ve vermek konusunda takıntılı bir insana dönüştüm sanırım. Bu sıralar yine bir çok hediye veriyor olacağımız için kolayca herhangi bir yazıcıdan çıktısını alabileceğiniz hediye paketleri ve etiketleri hazırladım. İndirme linklerini yazının sonunda bulabilirsiniz.

Bu seride Lauren Thompson'ın tasarladığı Caviar Dreams fontunu kullandım. İlgileniyorsanız, tasarladığı fontları web sitesinde paylaşıyor. Ayrıca roula33 adlı kullanıcının tasarladığı fırçaları da kullandım. Kendisinin deviantart profilini de inceleyebilirsiniz. Bununla birlikte son olarak kullandığım bazı vektörler için de bu siteye göz atabilirsiniz. Çalışmalarını amatör ya da profesyonel, her türden tasarımcıyla paylaşacak kadar kibar olan bu insanlara sonsuz teşekkürler.

*Fotoğraflarda dekor olarak kullandığım kağıt çam ağaçlarının yapımı ise burada. İnanılmaz kolay, mutlaka deneyin derim.




Note that colours may vary from what you see on screen, depending on the printing service. Gift tags and wraps are for personal use only. (for yourself and for gift(s))

Küçük bir not olarak; renkler kullanacağınız yazıcıya bağlı olarak ekranda gördüğünüzden farklı olabilir. Hediye paketleri ve etiketleri ticari değil, yalnızca kişisel kullanımlarınız içindir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder